• Cecilia

  "Jag älskar den tiden i säsong när alla inköp görs. Att få klämma & känna, se allt nytt, tänka till & planera så utbudet blir spännande & fint. Sen när allt landar i butiken och vi ser hur det passar ihop, hittar outfits. Så kul! Tillsammans med våra underbara kunder har vi något som är så mycket mer än en butik. Det är en mötesplats, en destination för mode, inspiration, snack och pepp. Stämningen här i butiken är fantastisk!"

 • Johanna

  "Att hitta vad just du lyfts av, vad som får dig att stråla & får dig att bli trygg i din stil & ditt uttryck, det går jag igång på! Jag utmanar dig gärna, leder dig åt nya stilar. Sen är jag en baddare på att läsa av rätta storleken! Jag får ofta höra att jag är en ärlig säljare, det känner jag stämmer. Jag låter dig inte gå hem med något som inte passar eller klär dig. Jag vet ju att vi har massor som passar, haha!"

 • Jeanette

  "Jag vill plocka fram din energi och din feeling i din stil. Kläder och accessoarer är en förlängning av din person, låt din garderob spegla ditt sinne! Jag älskar uttryck och intryck, låt kreativiteten leka och få din fantastiska person få blomma med hjälp av klädval!"

 • Gabriella

  "Let me know the occasion and I will find the perfect piece of clothing and accessories for you! Whether it is a meeting or attending a party were your ex will be 😉 I got your back and we will make sure you will look and feel amazing! "

 • Martina

  "Fest! Fir! Event! Jag vill skapa en härlig vibe & få dig att känna dig välkommen; att både slappna av peppa till på samma gång! Att få skratta och lära känna er fina kunder brinner jag för. Jag vill att ni ska må bra när ni är hos oss!"

Välkommen till vår shop, kul att du är här! 💞

Saracecilia är ditt självklara val för mode och inspiration på nätet och på Lidingö utanför Stockholm. Vi är en destination för shopping, styling & gemenskap. Vi brinner för att ge dig en upplevelse, vi vill inspirera dig både till en härlig garderob full av möjligheter och att få känna gemenskap med oss och våra andra kunder.

💗 Om vi får vara lite ödmjukt kaxiga så kan vi berätta att vi faktiskt är proffs på service, behöver du hjälp med ditt stilköp så har du hittat rätt! 

Vi är till och med så bra så Cecilia Grahn som äger butiken sedan många år, blev utsedd till årets företagare på Lidingö 2023. Det är vi så stolta och glada över, vi ser det som en tydlig hint att vi lyckas ge er det ni söker. Wow!
Vi ser fram emot att träffa dig i butiken, på instagram eller se dig shoppa här, kontakta oss om du har några frågor.
Varma kramar från oss!

Contact form